Pleisterwerk in Rotterdam

Glad en perfect afgewerkt Houdt u van strakke wanden en nette frisse aanblik van uw woonkamer of andere ruimtes? Dan is pleisterwerk het juiste product voor u. Bij Hofman Stukadoors bent u aan het juiste adres voor glad pleisterwerk in Rotterdam . Onze professionele stukadoors zorgen ervoor dat uw pleisterwerk op alle plaatsen strak is, en dat uw wanden en plafond perfect zijn afgewerkt.

Wat is pleisterpleisterwerk-hoffman

Pleister is een mengsel dat voornamelijk bestaat uit kalk en gips. Het is enkele millimeters dik en de laag wordt ook wel specie genoemd. Als er een goede ondergrond aanwezig is, kan pleisterwerk in principe overal binnenshuis geplaatst worden. Pleisterwerk is perfect om uw woonkamer en slaapkamer mooi af te werken, of voor gedeeltes van uw toilet of badkamer. Door middel van pleister kunt u uw wanden ook behang klaar maken, naast behang kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor sierpleister.

Sauzen

In Rotterdam kan glad pleisterwerk in alle kleuren worden gesausd, maar na afloop is uw wand ook geschikt om te sausen/schilderen. Glad pleisterwerk is naast sierpleister de meest gebruikte afwerkings-methode. Waar sierpleister eigenlijk al af is zal glad pleisterwerk altijd nog een keer gesausd moeten worden.

Op zoek naar pleisterwerk met hoge kwaliteit?

Voor vragen over pleister in Rotterdam kunt u altijd bellen naar 06 546 48 913 of het contact formulier invullen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht/offerte aanvraag

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)