Buiten stucwerk Berkel en Rodenrijs

Buiten stucwerk Berkel en Rodenrijs

Heeft u scheuren in uw muur of bent u niet meer tevreden over het uiterlijk van de woning? Dan kan nieuw buiten stucwerk in Berkel en Rodenrijs een uitkomst bieden. Door het opnieuw stucen van de buitenmuur kan een woning snel een ander uiterlijk gegeven worden. De keuze voor het type stucwerk zal grotendeels bepalen hoe de woning er van buiten uit zal zien. Zo kunt u kiezen voor een gladde afwerking of juist een afwerking met meer structuur.


Buiten stucen

Het aanbrengen van stucwerk in Berkel en Rodenrijs voor buiten kan eigenlijk alleen maar in de lente- en zomermaanden. Voor het stucen van een muur is het namelijk noodzakelijk dat de muur helemaal droog is. Wanneer de muur nog nat is of het gaat regenen voordat het stucwerk gedroogd is, zal het stucwerk niet goed hechten. Dit kan uiteindelijk resulteren in het ontstaan van scheuren of loslaten van het stucwerk. De gemiddelde prijs voor het stucen van een buitenmuur zijn hoger dan die van een binnenmuur. Dit komt doordat er buiten altijd gewerkt wordt met een cementgebonden buitenmortel wat vele malen zwaarder is dan een gipsgebonden stucmortel voor binnen.


Buiten stucwerk in Berkel en Rodenrijs door de professionals van Stukadoorsbedrijf Hoffman

Hoffman Stukadoors is een veelzijdig stukadoorsbedrijf met jarenlange ervaring dat zich richt op zowel de zakelijke als particulieren markt. Door gedegen ervaring en brede kennis ligt onze kracht in professionele uitvoering van verschillende stukadoorswerkzaamheden. Van het vlak zetten van wanden en plafonds tot aan lijsten en ornamenten. Bij Stukadoorsbedrijf Hoffman wordt een goed resultaat gegarandeerd. Hoffman Stukadoors levert bij ieder project eersteklas vakmanschap. Van het stukadoren van een eenvoudige slaapkamer tot het aanbrengen van sierpleisterwerk in een villa of een volledige renovatie van een pand, wij staan voor iedereen klaar. Bent u geïnteresseerd in het buiten stucwerk in Berkel en Rodenrijs van Stukadoorsbedrijf Hoffman? Neem dan gerust contact met ons op. Contact opnemen kan eenvoudig door het contactformulier in te vullen op onze website. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op. We horen graag van u!

Bekijk hier

onze laatste projecten

Contactgegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)