VeroMetal

Stukadoorsbedrijf Hoffman

VeroMetal

VeroMetal is een koud vloeibaar metaal dat op nagenoeg ieder oppervlak kan worden opgespoten, gerold, gegoten of met spaan dan wel spatel kan worden aangebracht. Na het aanbrengen heeft VeroMetal alle optische en fysische eigenschappen van het betreffende metaal.

Vero Metal is echt metaal en zeer duurzaam. Het hecht zeer goed op vrijwel elk oppervlak en breekt of bladdert niet. Het is in verschillende metaalsoorten verkrijgbaar. Door het oppervlak te schuren, polijsten, patineren of oxideren ontstaat er een uniek eindresultaat. Elk object krijgt een unieke en karakteristieke metalen uitstraling.

Milieuvriendelijk en duurzaam
Realiseer een ontwerp met 90% minder metaal. Vervang massieve metalen delen door een milieuvriendelijkere oplossing. Als u kiest voor VeroMetal heeft het project de uitstraling van echt metaal, maar er worden significant minder metalen grondstoffen gebruikt. Daarnaast zorgt de lichtere constructie voor een besparing van energie doordat er minder gewicht verplaatst wordt.

Vormvrijheid en uniek design
Wanden, meubels en kunstwerken krijgen het authentieke karakter van metaal.

Luxueus en duurzaam
Exclusieve afwerking van uw design voor jachten, hotels en winkelinrichting. Sterke duurzame lichtgewicht metalen bovenlaag met een luxe uitstraling.

Architectuur met cachet
Hoogwaardige metaalafwerking voor ieder oppervlak. Gevels, wanden, vloeren, meubels of bouwelementen. Robuust en authentiek, strak gepolijst en glanzend of met opvallende textuur. Alles is mogelijk.

VeroMetal kan binnen en buiten voor allerlei toepassingen gebruikt worden. Denk hierbij aan:

  • Architectonische ontwerpen, gevelbekleding en bouwelementen.
  • Design voor jachten, interieurs en winkelinrichting.
  • Meubels, signage en kunstobjecten.

Bekijk hier

Enkele voorbeelden van VeroMetal