Pleisterwerk

Stukadoorsbedrijf Hoffman

Informatie pleisterwerk

Hoffman Stukadoors is in 1997 opgericht door vader en zoon en is een stukadoorsbedrijf dat gespecialiseerd is in alle voorkomende stucwerkzaamheden. Door praktische ervaring, een goede opleiding, kennis en regelmatige bijscholing leveren wij hoogwaardig stucwerk. Wilt u uw wanden glad laten stucen? Of bent u geïnteresseerd in lijstwerk? Bij Hoffman Stukadoors bent u aan het juiste adres voor zowel traditioneel stucwerk als speciaal stucwerk en restauratie stucwerk. Onze professionele stukadoors zorgen ervoor dat uw stucwerk op alle plaatsen strak is, en dat uw wanden en plafond perfect zijn afgewerkt.

Het team van Hoffman Stukadoors verzorgt ieder project met uiterste zorg. Wij stellen alle opdrachten vast in nauwkeurig overleg zodat u verzekerd bent van correcte afwerking. Daarnaast bent u altijd verzekerd dat de werkzaamheden binnen het afgesproken termijn worden voldaan. Wij maken van te voren een met u overeengekomen planning. Maak kennis met de diverse mogelijkheden op het gebied van stucadoren en neem een kijkje op onze website.

Behang klaar

Als de muur behang klaar is kunt u de werkzaamheden voor het behangen van de muren uitvoeren of wij kunnen bijvoorbeeld sierpleister op de muur aanbrengen. Een muur die behang klaar is, is vaak onvoldoende vlak om daar nog overheen te kunnen schilderen. Een muur die sausklaar is, kan daarentegen wel geschilderd worden.

Glad pleisterwerk Plafond

Bij het glad pleisteren van het plafond wordt er een gipslaag op het plafond aangebracht, wat met een spaan wordt afgewerkt waardoor er een glad geheel ontstaat. Let wel op dat gladpleisterwerk plafonds altijd afgewerkt dienen te worden met een latex of muurverf om een mooi egaal geheel te krijgen.

Bekijk hier

Enkele voorbeelden van pleisterwerk