Diensten

Zowel traditioneel als speciaal stucwerk

Bekijk al onze werkzaamheden

Pleisterwerk

Glad pleisterwerk geeft een zeer chique uitstraling en vooral met lijsten of een gestucte plint geeft het een moderne of klassieke look aan u huis.

a

Decoratie pleisters

Sierpleister bepalen het uiteindelijke uiterlijk van de muren en daarom is het aan te raden dit door een stucadoor te laten doen.

a

Sierpleisterwerk

Met sierpleisters worden wanden, plafonds en gevels op een efficiënte manier van een fraaie decoratieve structuur voorzien.

a

Raapwerk

Wij kunnen uw badkamer, keuken of toilet weer vlak en strak maken. Hierbij zorgen wij dat de muren waterpas en haaks worden, dit word gedaan door het uitvlakken van de grove/ruwe wanden.

a

Schuurwerk

Schuurwerk behoort tot het traditionele vakwerk van de stukadoor. Het heeft een zanderige oppervlakte met een draaiende schaduwwerking.

a

Buitengevels

Heeft u misschien last van scheuren in uw buitengevel? Dan kunnen wij van Stukadoorsbedrijf J. Hoffman Vlaardingen u van dienst zijn.

a

Spack spuiten

Spack spuiten is een snelle, duurzame en mooie manier van wand- en plafondafwerking die tegenwoordig veel wordt toegepast in nieuwbouwprojecten maar ook voor de renovatie van bestaande woningen.

a

Wanden en plafonds

Glad stucwerk vereist veel kunde van een stukadoor, u bent hiervoor bij ons aan het juiste adres!

a

Sierlijsten en Ornamenten

Lang niet ieder plafond bevat sierlijsten en/of ornamenten maar veel mensen vinden dit wel een enorm sfeervolle toevoeging.

a

VeroMetal

VeroMetal is een koud vloeibaar metaal dat op nagenoeg ieder oppervlak kan worden opgespoten, gerold, gegoten of met spaan dan wel spatel kan worden aangebracht.

a