Gevelstucwerk Den Haag

Gevelstucwerk Den Haag

Bij Hoffman Stukadoors bent u aan het juiste adres voor zowel traditioneel stucwerk als speciaal stucwerk en restauratie stucwerk. Onze professionele stukadoors zorgen ervoor dat uw stucwerk op alle plaatsen strak is, en dat uw wanden en plafond perfect zijn afgewerkt. Heeft u misschien last van scheuren in uw buitengevel? Hoffmann Stukadoors helpt u graag met al het gevelstucwerk in Den Haag en omstreken. Wij repareren uw woning zodat alles er weer als nieuw uitziet.


Hoffman Stukadoors..

Hoffman Stukadoors is in 1997 opgericht door vader en zoon en is een stukadoorsbedrijf dat gespecialiseerd is in alle voorkomende stucwerkzaamheden. Door praktische ervaring, een goede opleiding, kennis en regelmatige bijscholing leveren wij hoogwaardig stucwerk. Het team van Hoffman Stukadoors verzorgt ieder project met uiterste zorg. Wij stellen alle opdrachten vast in nauwkeurig overleg zodat uw verzekerd bent van een correcte afwerking. Daarnaast bent u altijd verzekerd dat de werkzaamheden binnen de afgesproken termijn wordt voldaan. Stukadoorsbedrijf Hoffman is uw ideale partner als het gaat om gevelstucwerk in Den Haag en omstreken.


Gevelstucwerk in Den Haag

Gevelstucwerk in Den Haag is een buitenmuurafwerking waarbij muren aan de buitenzijde een beschermende laag krijgen. Deze worden afgewerkt met een stuclaag, ook wel pleisterlaag genoemd. Op uw betonnen of bakstenen gevel wordt een dunne, kleurloze vloeistof aangebracht. Dit aanbrengen moet zorgvuldig gebeuren. Zodra de stuclaag uitgehard en uitgedroogd is kan het worden voorzien van een kleur naar uw keuze.

…gevelisolatie

Eén van de werkzaamheden bij gevelstucwerk in Den Haag die wij aanbieden is gevelisolatie. Gevelisolatie wordt gebruikt om een huis dat bijvoorbeeld uit enkel steens muren bestaat, beter te isoleren. Een groot voordeel hiervan is dat u ook gelijk stookkosten bespaart! Gevelisolatie verhoogt isolatiewaarde, bespaard energie, vermijd bouwfysische problemen, het verfraaid uw gevel en verhoogt het wooncomfort.

Op zoek naar een veelzijdige en vakkundige stukadoor?

Voor vragen over gevelstucwerk in Den Haag kunt u altijd bellen naar 06 546 48 918 of het contact formulier invullen.

Bekijk hier

onze laatste projecten

Contactgegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)