Lijstwerk Schiedam

Lijstwerk Schiedam

Veel mensen kiezen bij het afwerken van hun plafond voor een strakke of egale look. Er wordt over het plafond vaak minder nagedacht dan over de muren terwijl het plafond ook nadrukkelijk te zien is in een kamer. Het verwerken van lijstwerk in het plafond kan een woning in Schiedam net iets aantrekkelijker maken. Door de sierlijsten en ornamenten krijgt een woning een mooie en karakteristieke uitstraling. Bij Stukadoorsbedrijf Hoffman is er voldoende keus als het gaat om plafondlijsten. Zo kunnen er sierlijsten aangebracht worden in verschillende stijlen zoals strak en modern maar ook krullen en rondingen kunnen geplaatst worden.


Overige werkzaamheden

Naast het plaatsen van lijstwerk in Schiedam is Stukadoorsbedrijf Hoffman voor nog meer klussen in te schakelen. Zo bent u verzekerd van een strak resultaat als het gaat om binnen en buiten pleisterwerk. Ook voor het creëren van structuren op muren bent u bij Hoffman aan het juiste adres. Ze zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van verschillende soorten sierpleister. Aan de hand van uw voorkeuren kan bepaald worden welke structuur aangebracht zal worden op de muren.


Lijstwerk in Schiedam door de professionals van Stukadoorsbedrijf Hoffman

Hoffman Stukadoors is een veelzijdig stukadoorsbedrijf met jarenlange ervaring dat zich richt op zowel de zakelijke als particulieren markt. Door gedegen ervaring en brede kennis ligt onze kracht in professionele uitvoering van verschillende stukadoorswerkzaamheden. Van het vlak zetten van wanden en plafonds tot aan lijsten en ornamenten. Bij Stukadoorsbedrijf Hoffman wordt een goed resultaat gegarandeerd. Hoffman Stukadoors levert bij ieder project eersteklas vakmanschap. Van het stukadoren van een eenvoudige slaapkamer tot het aanbrengen van sierpleisterwerk in een villa of een volledige renovatie van een pand, wij staan voor iedereen klaar. Bent u geïnteresseerd in het lijstwerk in Schiedam van Stukadoorsbedrijf Hoffman? Neem dan gerust contact met ons op. Contact opnemen kan eenvoudig door het contactformulier in te vullen op onze website. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op. We horen graag van u!

Bekijk hier

onze laatste projecten

Contactgegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)