Stucadoor in Zoetermeer

Stucadoor in Zoetermeer

Gaat u verhuizen? Moeten de muren van uw nieuwe woning gestuct worden? Beschikt u zelf niet over de kennis en middelen om dit geheel naar wens uit te kunnen voeren? Schakel dan de hulp in van Stukadoorsbedrijf Hoffman, dé stucadoor van Zoetermeer en omstreken. Stukadoorsbedrijf Hoffman is een vakkundige en professionele stucadoor die al sinds 1997 werkzaam is binnen dit vakgebied. Door onze jarenlange ervaring, het gebruik van de nieuwste technieken en beste materialen realiseren wij elke opdracht geheel volgens verwachting. Of het nu gaat om particulieren of bedrijven, stucadoor Hoffman levert u de kwaliteit die u wenst.


Diensten

Als u uw muren laat stucen heeft u keuze uit verschillende soorten afwerkingen. Stucadoor Hoffman kan u van dienst zijn met:

  • Sierpleisterwerk
  • Schuurwerk
  • Raapwerk
  • Decoratie pleisters
  • Lijsten

Door de ervaring van onze stucadoor in Zoetermeerverzorgen wij elk project met uiterste zorg. Voordat wij een project voor u uit gaan voeren bespreken we nauwkeuring uw wensen en eisen. Als u het eens bent met onze mogelijkheden gaat stucadoor Hoffman aan het werk volgens een overeengekomen planning. Zo bent u van te voren op de hoogte hoe de werkzaamheden zullen verlopen.


Sierpleisterwerk

Één van de stucmethodes in Zoetermeer die u kunt kiezen bij stucadoor Hoffman is sierpleisterwerk. Dit stucwerk bestaat uit kleine steentjes die zorgen voor een egale korrelige structuur. Wilt u graag grote korrels? Of gaat uw voorkeur uit naar kleine korrels? U kunt zelf de dikte bepalen. Naast de dikte kunt u bij stucadoor Hoffman kiezen uit verschillende kleuren sierpleisterwerk. Onze stucadoor komt eerst bij u langs met een waaier van kleuren om een passend kleur uit te kiezen. Door de flexibele eigenschappen vindt u altijd een soort sierpleisterwerk dat bij uw interieur past.

Schuurwerk

Schuurwerk is ook een afwerking die stucadoor Hoffman in Zoetermeer voor u kan aanbrengen. Deze afwerklaag op basis van gips wordt aangebracht op de muur. Daarnaast schuurt de stucadoor de muren in wild verband. Voordeel? Dit materiaal droogt goed op waardoor het meer geverfd hoeft te worden. Daarnaast wordt dit materiaal veel toegepast in natte ruimtes zoals de keuken en badkamer. Wilt u gebruik maken van de diensten van stucadoor Hoffman? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Of maak kennis met onze mogelijkheden en bekijk de website van stucadoor Hoffman.

Bekijk hier

onze laatste projecten

Contactgegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)