Stucwerk Rotterdam

Stucwerk Rotterdam

Een mooi gestucte muur kan het verschil maken voor een woning of kamer. Een muur die niet goed afgewerkt is, zal vaak snel opvallen bij bezoekers of de bewoners zelf. Een professional inhuren voor het stucwerk van uw woning in Rotterdam is daarom aan te raden. Na het inhuren van een stukadoorsbedrijf is het nog zaak om een keuze te maken uit de verschillende typen stucwerk. De keuze die uiteindelijk gemaakt wordt, heeft veel invloed op de uitstraling die een kamer of huis heeft. Daarnaast hebben de verschillende stucwerken ook nog ander prijskaartjes. Deze variabele wordt vaak ook nog meegenomen in de uiteindelijke keuze.


Goedkoopste en duurste oplossingen

De goedkoopste manier om een muur te stucen, is door te kiezen voor spackspuitwerk. Bij dit type stucwerk wordt de muur in Rotterdam eerst gladgestreken waarna er een tweede laag opgespoten wordt. Deze tweede laag zorgt uiteindelijk voor de structuur van de muur. Hierbij kan nog een keuze gemaakt worden tussen een grove of een fijne korrelstructuur. De duurste manier om een muur te stucen, is sausklaar stucen. De kosten lopen hierbij snel op omdat het sausklaar stucen van een muur een arbeidsintensieve klus is. Hoe langer de stukadoor ergens mee bezig is, hoe hoger de prijs uiteindelijk zal uitvallen. Een sausklare muur is de ideale basis voor het aanbrengen van verf of tegelwerk.


Stucwerk in Rotterdam door de professionals van Stukadoorsbedrijf Hoffman

Hoffman Stukadoors is een veelzijdig stukadoorsbedrijf met jarenlange ervaring dat zich richt op zowel de zakelijke als particulieren markt. Door gedegen ervaring en brede kennis ligt onze kracht in professionele uitvoering van verschillende stukadoorswerkzaamheden. Van het vlak zetten van wanden en plafonds tot aan lijsten en ornamenten. Bij Stukadoorsbedrijf Hoffman wordt een goed resultaat gegarandeerd. Hoffman Stukadoors levert bij ieder project eersteklas vakmanschap. Van het stukadoren van een eenvoudige slaapkamer tot het aanbrengen van sierpleisterwerk in een villa of een volledige renovatie van een pand, wij staan voor iedereen klaar. Bent u geïnteresseerd in het stucwerk in Rotterdam van Stukadoorsbedrijf Hoffman? Neem dan gerust contact met ons op. Contact opnemen kan eenvoudig door het contactformulier in te vullen op onze website. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op. We horen graag van u!

Bekijk hier

onze laatste projecten

Contactgegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)