Stukadoor in Schiedam

Stukadoor in Schiedam

Is uw woning toe aan een verbouwing? Wilt u ook de muren opnieuw laten stuken? Wilt u dit uit laten voeren door een betrouwbare en vakkundige stukadoor? Stukadoor Hoffman staat graag voor u klaar met diverse stukadoorswerkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring is onze stukadoor een vertrouwde naam in Schiedam en omstreken. Stukadoor Hoffman is dé ideale partner voor stucwerkzaamheden binnen en buiten uw huis. Wij beheersen alle ambachtelijke en moderne technieken en maken daarbij gebruik van de beste materialen. Of het nu gaat om glad stucwerk of lijstwerk, onze professionele stukadoor zorgt ervoor dat het stukwerk op alle plaatsen strak is. Wij zijn pas tevreden bij een perfecte afwerking.


Waarom stukadoor Hoffman in Schiedam en omstreken?

Stukadoor Hoffman is al sinds 1997 vakkundig actief op het gebied van stucwerk. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten en vormen van wand en plafondafwerking. Voor zowel nieuwbouw als restauratie stucwerk kunt u bij stukadoor Hoffman terecht. Voordelen? U bent bij stukadoor Hoffman verzekerd van:

  • Kwaliteit
  • Vakbekwame stukadoor
  • Betrouwbare afspraken
  • Service
  • Ervaren

Kortom: bij stukadoor Hoffman in de regio Schiedam zult u 100% tevreden zijn.


Buitengevels

Ziet de buitengevel van uw woning er niet meer goed uit? Voldoen de voegen niet meer aan de gestelde eisen? Stukadoor Hoffman kan het stukwerk van uw buitengevel op een vakkundige manier herstellen. Als de oude stuclaag van uw gevel gaat scheuren kan er namelijk vochtdoorslag naar binnen ontstaan. Stukadoor Hoffman kan het gehele stucwerk herstellen of opnieuw aanbrengen. We komen graag bij u langs om de situatie in kaart te brengen en een passend plan op te stellen.

Trendy of traditioneel

Bij stukadoor Hoffman kunt u terecht voor zowel trendy als traditioneel stukwerk. Door middel van verschillende technieken kunnen wij de muur creëren die u wenst. Onze stukadoor in Schiedam weet als geen ander waar het materiaal aan moet voldoen om duurzaam en fraai stukwerk op te leveren. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met stukadoor Hoffman.

Bekijk hier

onze laatste projecten

Contactgegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)