Stukadoorsbedrijf in Schiedam

Stukadoorsbedrijf in Schiedam

Is het buiten en binnen stucwerk toe aan vervanging? Lekt uw gevel en dient dit stucwerk te worden aangepast? Zoekt u daarom een stukadoorsbedrijf die dit voor u uit kan voeren? Stukadoorsbedrijf Hoffman is een gespecialiseerde stukadoor die u zeer diverse diensten kan aanbieden. Zowel het binnenwerk, buitenwerk, spuitwerk als gevelwerk behoren tot onze werkzaamheden. Door onze praktische ervaring, kennis, bijscholing en goede opleiding leveren wij hoogwaardig stucwerk. Hierdoor heeft stukadoorsbedrijf Hoffman een brede klantenkring opgebouwd in Schiedam en omgeving. Maak kennis met de diensten die stukadoorsbedrijf Hoffman te Schiedam kan leveren en bekijk onze website.

Sierpleisterwerk

Eén van de technieken die stukadoorsbedrijf Hoffman Schiedam   toepast is sierpleisterwerk. Wilt u graag een decoratieve wand in uw woonkamer? Met een groot aanbod sierpleisterwerk kunnen wij op elke muur in uw woning een decoratieve wand creëren. Zo heeft u keuze uit:

  • Kleuren
  • Structuren
  • Korreldikte
  • Techniek

Voorbeelden van sierpleister zijn spachtelputz, granol en barokputz.

Werkwijze

Als stukadoorsbedrijf Hoffman uw muren gaat stucen is het van belang dat eerst de hele ruimte wordt afgeplakt. Zo voorkomt u dat er spetters komen op de plekken waar er geen nieuw stucwerk hoort te komen. Daarna wordt de hele wand glad gemaakt zodat er geen bobbeltjes ontstaan. Daarna wordt er eerst een primer toegevoegd. Om ervoor te zorgen dat het sierpleister goed hecht komt dit er daarna pas op.

Team

Het team van stukadoorsbedrijf Hoffman bestaat uit vakmensen met elk hun eigen specialismen in Schiedam en omstreken. Door de jaren heen hebben wij al voor vele opdrachtgevers stukadoorsklussen mogen verzorgen. Bent u benieuwd naar het werk dat stukadoorsbedrijf Hoffman levert? Bekijk dan de projecten. Voor vragen, offertes of afspraken kunt u mailen of bellen.

Bekijk hier

onze laatste projecten

Contactgegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)